Angyy's 

Het verleden wordt gemoderniseerd

Het process

Om een beter idee te krijgen van hoe het process in elkaar zit, is er hier een korte samenvatting, waarin meerdere van uw vragen beantwoord zullen worden!

Stap 1 - Contact opnemen

Het belangrijkste is, dat wanneer u geïntreseerd bent in een product, u met ons contact opneemt. Dit mag zowel telefonisch, per email of via het contactformulier. Als u dit doet, kunnen wij een kijkje nemen samen met u naar de beste mogelijkheden!

Stap 2 - Consult plannen

Samen zoeken wij een goed moment in om te gaan zitten, om alle informatie te krijgen. Dit noemen wij een consult. Dit kan zowel telefonisch via video bellen als persoonlijk, wij komen dan langs om samen met u te gaan zitten, of u kunt bij ons langs komen voor een kopje koffie! Op dit consult zullen wij specifieke vragen stellen over bijvoorbeeld het design en kleuren, maar ook zullen wij het voornamelijk hebben over uw familie!

Stap 3 - Research

Wanneer het consult is plaats gevonden en alle informatie op orde is, begint het echte werk! Er wordt research gedaan wanneer dit nodig is door onze zoek machines die wij gebruiken om eventueel extra informatie te vinden, of aanvullende informatie zoeken die nodig is om uw product volledig te maken. Het gevonde research zal altijd met u in overleg worden goedgekeurd.

Stap 4 - Aan de slag!

Wanneer alle informatie concreet is, zal de eerste schets gemaakt worden. Alle informatie zal worden ingevoerd en de persoonlijke touch zal worden toegevoegd. Wanneer deze helemaal klaar is voor te drukken wordt er om een laatste goedkeuring gevraagd bij u! Wanneer u mee stemt in het product, kan deze worden betaald en het product zal worden gecreëerd op het gewenste materiaal, met de gewenste sierlijst!

Stap 5 - Klaar voor vertrek

Nu dat het product klaar is, kunt u deze op meerdere manieren in ontvangst nemen. Wij kunnen uw product laten verzenden, afleveren (binnen 30 km afstand) of persoonlijk ophalen. Wanneer u het product heeft ontvangen kunt u genieten van de creatie en dit met iedereen delen! 

Elk product is uniek, net zoals elke familie!