Angyy's 

Het verleden wordt gemoderniseerd

Over ons

Wij richten ons op het creëren van een onwijs persoonlijk product!

Of het nu een geschenk is voor een dierbare of u een persoonlijke touch wilt geven bij het inrichten van de baby kamer, wij hebben alle opties in huis!

Wie zijn wij? Oftewel, wie ben ik!

Angela Dideriksen

Angela Dideriksen

Ik ben Angela en ik ben een jonge dame van 20 jaar oud! Ik woon in de regio van 's-Hertogenbosch en ben zeer geïntreseerd in het verleden van anderen net zoals in die van mijn familie. Door de corona pandemie, is mijn interesse steeds hoger gaan liggen bij het zoeken en uitvinden van de historie van mijn familie. Na het overlijden van mijn opa, ben ik gestart om alle informatie te vinden die ik kon, uit zijn trouwboekje, certificaten en andere documenten. Het bleek dat mijn familie uitstrekt naar bekkende namen, wat ik zelf nooit heb geweten. Toen kwam het... ik ga anderen helpen om hetzelfde te doen en dat bracht mij op het mooie idee, om dit als bedrijf te gaan starten.

Wat doen wij nu eigenlijk?

Ons bedrijf is gebasseerd op de historie van uw familie. Wij zorgen ervoor dat er een mooie stamboom gemaakt wordt op grote of kleine formaten om dit cadeau te geven of eventueel voor u zelf!

De service die wij bieden is dat wanneer u niet alles weet over de geschiedennis van uw familie, wij u daarbij kunnen helpen! Door onze zoekmachines kunnen wij vaak ervoor zorgen dat 5-6 generaties betrouwbaar terug te zien is, met betrouwbare informatie, bronnen en gebeurtenissen. Vaak vinden wij ook oude archieven die wij dan apart aan u mee geven.

Nu dat er kort is omschreven wat wij doen, kunt u meteen een kijkje nemen in ons assortiment. Wij creëren een stamboom voor u op maat, met bijzondere details en een stukje geschiedenis. U kunt de stamboom naar wens maken binnen de mogelijkheden die wij aanbieden!

Niet alleen maken wij de stamboom om op te hangen, maar ook geboortekaarten met een persoonlijk bericht en de geschiedeniss of de toekomst op het kaartje. Wenst u een andere categorie kaart bij ons te maken, dan is dat zeker ook mogelijk, denk aan verjaardagen, bruiloften, etc.


Om een beeld te krijgen van ons assortiment, kunt u een kijkje nemen in onze galerij!