Angyy's 

Het verleden wordt gemoderniseerd

Veelgestelde vragen

Hier kunt u veelgestelde vragen bekijken. Dit kunt u helpen voordat u contact met ons opzoekt!


  1. Hoe lang duurt het voordat ik mijn product heb? Dit verschilt per product en het onderzoek wie gedaan moeten worden. Dit wordt bij het consult gesproken wat de verwachte levertijd zal zijn. Werkt u tijdsgebonden, dan zullen wij als bedrijf ons hier zo goed mogelijk op aanpassen, hier zijn wel kosten aan verbonden.
  2. Kan ik ook een stamboom kopen zonder lijst? Nee, dit is niet mogelijk, onze stambomen worden inclusief lijst verkocht, ook voor de stevigheid van het product.
  3. Kan ik ook een andere lijst kiezen? Nee, dit is niet mogelijk. De prijs is inclusief een standaard lijst die meegelevrd wordt. Wanneer u toch zelf een andere lijst zou willen, kunt u de lijst die meegeleverd wordt zelf vervangen.
  4. Hoe lang duurt een consult afspraak? Dit varieerd per persoon. Normaal duurt een afspraak c.a. 30 minuten.
  5. Hoe lang duurt de levering? Zodra uw product helemaal klaar is voor vertrek, overhandigen wij deze aan de bezorgdienst. U krijgt dan van ons een track en trace code om uw zendig zo te kunnen volgen. De levering duurt tussen 1-3 werkdagen.
  6. Wat als mijn product beschadigd is? Voordat wij uw product opsturen, wordt deze nauwkeurig nagekeken. Voor meer informatie, bekijk dan ons retourbeleid.
  7. Kan ik mijn product ook zelf komen ophalen? Wanneer u in staat bent om het product zelf te komen halen is dit geen enkel probleem! Er wordt dan een afspraak gemaakt en dan kunt u het product zelf ophalen, in dit geval vervallen de verzendkosten ook.


Hebben wij uw vragen niet kunnen beantwoorden? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact